Svinnbuffé & Föreläsning med Paul Svensson

Vilken fantastisk kväll!

BORAB är stolt samarbetspartner till Inspirationskvällen med kocken Paul Svensson!
Det bjöds på en varm soppa med syrade grönsaker, gravad strömming i örtmajonäs, kaffe-knäcke, raggmunk av potatisgratäng, krämig hummus på gula ärtor smaksatt med broccolistammar och mycket mycket mer! Allting lagat med tanke på att ta tillvara hela produkten. Efter en härlig buffé fick vi lyssna på en spännande föreläsning om Zero waste av Paul.

Tillsammans så måste vi alla ta ansvar för vår framtid och börja ändra vårt beteende och vår syn gällande mat, datum och hur vi använder våra råvaror och verkligen ta tillvara på det som finns! Ett avslutande ord från Paul, ”En modern måltid ska lämna en god eftersmak idag men också för framtiden”. 

Tack för fint samarbete Restaurangskolan i Bollnäs, Travrestaurangen, Ica Kvantum, Matvärden och UF #ingesläng, #vassagänget

Tillsammans för minskat matsvinn!