Jobba hos oss

BORAB > Om BORAB > Jobba hos oss

 

Vi söker en semestervikarie till vår kärlhantering Bollnäs Ovanåker och en till produktionsavdelningen i Bollnäs!


En anläggningsskötare, semestervikariat v 25 – v 32, med inriktning kärlhantering

Arbetstid: måndag-fredag 7-16
Tillträde: måndag v 25 2020-06-15
Lön: Enligt överenskommelse
Sök jobbet senast:  2020-05-14

Vi söker nu en medarbetare som kommer att arbeta med kärlhanteringen inom Borab, både ute på plats hos kund och inne på vår anläggning i Bollnäs. Är du den personen vi söker som får vara en del av vår spännande bransch och hjälpa oss att driva vårt viktiga arbete framåt?

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som anläggningsskötare med inriktning kärlhantering innebär att du är chaufför för BORABs lilla lastbil och att du ansvarar för kärlhanteringen hos oss. Detta innebär bland annat att du utför kärlbyten hos kund, monterar nya kärl, tvättar begagnade kärl, läser av RFID och kopplar mot kund vid kärlförändringar samt i övrigt är behjälplig och samarbetar med övrig personal.

Kunden är vårt huvudfokus och vi lägger stor vikt på din sociala förmåga. Arbetet är självständigt men bygger på ett bra samarbete med övrig personal i arbetslaget. Det kräver en god förmåga att kunna ta egna initiativ, att kunna planera sitt arbete och att kunna vara lösningsorienterad.

Vem är du?

Det är en fördel om du har erfarenhet eller har arbetat med kundservice och kundbemötande tidigare. Tjänsten kräver att du talar svenska flytande och har körkort. Som person har du stor social kompetens och är serviceinriktad. Du kommer att utföra byten av kärl hos våra kunder inom både Bollnäs och Ovanåkers kommuner varför en god lokalkännedom är viktigt i denna tjänst.

Kontaktperson
Vid frågor kontakta: Madde Jäderberg, Kundtjänstchef
Tel (växel): 0278-255 22

Välkommen med din ansökan

Den ska innehålla personligt brev och CV
Maila din ansökan till jobb@borab.se senast den 14/5, och märk den med ”Kärlhantering”.
Intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts snarast så fort lämplig person för uppdraget hittas. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Annonsen kommer att tas bort när tjänsterna är tillsatt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 


En anläggningsskötare, semestervikariat 8/6-14/8, med inriktning produktion

Arbetstid: Mån-fre kl 07-16
Sysselsättningsgrad: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Sök jobbet senast 2020-05-14
Övriga villkor enligt Kommunals kollektivavtal tillämpas.

Vi söker nu en medarbetare för ett sommarvikariat som kan komplettera vårt drivna team på produktionsavdelningen. Tjänsten vi söker har huvuduppgift att vara anläggningsskötare. På produktion arbetar vi med att hantera avfall vid våra upplag samt att processa och förbereda avfall till förbränning. Din roll innebär daglig maskinkörning av hjullastare, grävmaskin, kran/krossanläggning mm. Även daglig service och underhåll av maskiner ingår i arbetsuppgifterna.

Arbetet bygger på ett bra samarbete med övrig personal på plats. Det kräver en god förmåga att kunna ta egna initiativ, vara lösningsorienterad och att samtidigt vara en god lagspelare.

Vem är du?
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning.
Tjänsten kräver att du har maskinvana genom praktiska kunskaper eller maskinförarutbildning samt att du har giltigt B körkort. Du talar svenska och kan kommunicera obehindrat med dina kollegor.

Som person har du social kompetens och är serviceinriktad. Du kommer bli en del av ett team vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Att hantera oförutsedda och stressiga situationer samt att vara lösningsorienterad är också viktiga egenskaper i denna tjänst.

Kontaktperson
Vid frågor kontakta: Andreas Åkesson, Produktionschef
Tel (växel): 0278-255 22

Välkommen med din ansökan

Maila din ansökan till jobb@borab.se senast den 14/5, och märk den med ”Produktion”.
Intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts snarast så fort lämplig person för uppdraget hittas. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Annonsen kommer att tas bort när tjänsterna är tillsatt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 


BORAB är ett kommunalt bolag som ägs av Bollnäs och Ovanåkers kommuner. BORAB ansvarar för insamling, hantering, lagring och beredning av kommunernas hushållsavfall och driver avfallsanläggningen på Sävstaås i Bollnäs, samt återvinningscentralerna i Bollnäs och Edsbyn. Vår vision är att vara våra kommuners främsta miljöambassadörer, som driver frågor rörande återvinning och miljö. Vår största utmaning ligger i den kultur som byggts upp kring vad återvinning är. Många tänker idag att återvinning är samma sak som att ge avfallet ett värde, men återvinning handlar om att ta vara på materialet så att det kan bli nya produkter om och om igen. Det vi inte kan återanvända eller återvinna gör bäst nytta genom energiutvinning, det vill säga att omvandlas till bränsle för exempelvis fjärrvärme och biogas.

BORABs grundvärderingar och förhållningssätt

Vårt åtagande på BORAB handlar om att lämna efter oss en hållbar plats för kommande generationer. Vi ska bemöta våra kunder och samarbetspartners med värme och ödmjukhet.

På BORAB tar vi hand om varandra inom företaget och värnar om gott kamratskap. BORAB står för jämlikhet och mångfald – här är alla välkomna oavsett bakgrund. BORABs personal är ETT lag där alla är viktiga.

  • VI ÄR miljömedvetna, ansvarstagande och ger god service.
  • VI ERBJUDER tjänster och funktioner som underlättar materialåtervinning och en miljömedveten avfallshantering för våra kunder.
  • VI VILL att människor som har kontakt med BORAB ska känna sig rätt i tiden, värdefull och att man gör skillnad.
  • VI ÄR glada, engagerade och proaktiva.
  • VI HAR rätt kunskapsnivå, moderna tjänster och hög kundnöjdhet.