Jobba hos oss

BORAB > Om BORAB > Jobba hos oss

 

Just nu har vi inga lediga tjänster.

 


BORAB är ett kommunalt bolag som ägs av Bollnäs och Ovanåkers kommuner. BORAB ansvarar för insamling, hantering, lagring och beredning av kommunernas hushållsavfall och driver avfallsanläggningen på Sävstaås i Bollnäs, samt återvinningscentralerna i Bollnäs och Edsbyn. Vår vision är att vara våra kommuners främsta miljöambassadörer, som driver frågor rörande återvinning och miljö. Vår största utmaning ligger i den kultur som byggts upp kring vad återvinning är. Många tänker idag att återvinning är samma sak som att ge avfallet ett värde, men återvinning handlar om att ta vara på materialet så att det kan bli nya produkter om och om igen. Det vi inte kan återanvända eller återvinna gör bäst nytta genom energiutvinning, det vill säga att omvandlas till bränsle för exempelvis fjärrvärme och biogas.

BORABs grundvärderingar och förhållningssätt

Vårt åtagande på BORAB handlar om att lämna efter oss en hållbar plats för kommande generationer. Vi ska bemöta våra kunder och samarbetspartners med värme och ödmjukhet.

På BORAB tar vi hand om varandra inom företaget och värnar om gott kamratskap. BORAB står för jämlikhet och mångfald – här är alla välkomna oavsett bakgrund. BORABs personal är ett lag där alla är viktiga.

  • Vi är miljömedvetna, ansvarstagande och ger god service.
  • Vi erbjuder tjänster och funktioner som underlättar materialåtervinning och en miljömedveten avfallshantering för våra kunder.
  • Vi vill att människor som har kontakt med BORAB ska känna sig rätt i tiden, värdefull och att man gör skillnad.
  • Vi är glada, engagerade och proaktiva.
  • Vi har rätt kunskapsnivå, moderna tjänster och hög kundnöjdhet.