Jobba hos oss

BORAB > Om BORAB > Jobba hos oss

 

Semestervikariat till vår kundtjänst — chans till ca ett års förlängning

Vi söker en kundtjänstmedarbetare till kontoret i Bollnäs, semestervikariat under tiden   13 juni — 19 augusti  2022.

För rätt sökande kan semestervikariatet komma att övergå till ett föräldraledighetsvikariat.

Arbetstid: måndag-fredag 07-16
Tillträde:   2022-06-13
Lön: Enligt överenskommelse

Intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts snarast så fort lämplig person för uppdraget hittas.

Arbetsbeskrivning

Du kommer i huvudsak att arbeta med kundkontakter via telefon, registerhållning, ordermottagning och att besvara diverse telefonförfrågningar gällande renhållning och slamtömning från våra kunder inom Bollnäs och Ovanåkers kommuner.

Kunden är vårt huvudfokus och vi lägger stor vikt vid din sociala förmåga.

Det är en fördel om du har arbetat med kundservice och kundbemötande tidigare.

Tjänsten kräver att du talar och skriver svenska obehindrat.

Som person har du stor social kompetens och är serviceinriktad. Stundtals har vi hög arbetsbelastning och det krävs att du kan arbeta fokuserat och samtidigt behålla en god serviceanda även under dessa förutsättningar.

Kontaktperson

Vid frågor kontakta:

Madde Jäderberg, Kundtjänstchef eller Helen Bertilsson, arbetsledare

Tel (växel): 0278-255 22

Välkommen med din ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev och CV.

Maila din ansökan till jobb@borab.se, ange i ämnesraden vilken tjänst du söker. Interjuver hålls löpande och tjänsten tillsätts snarast så fort lämplig person för uppdraget hittas. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Annonsen kommer att tas bort när tjänsten är tillsatt.


BORAB är ett kommunalt bolag som ägs av Bollnäs och Ovanåkers kommuner. BORAB ansvarar för insamling, hantering, lagring och beredning av kommunernas hushållsavfall och driver avfallsanläggningen på Sävstaås i Bollnäs, samt återvinningscentralerna i Bollnäs och Edsbyn. Vår vision är att vara våra kommuners främsta miljöambassadörer, som driver frågor rörande återvinning och miljö. Vår största utmaning ligger i den kultur som byggts upp kring vad återvinning är. Många tänker idag att återvinning är samma sak som att ge avfallet ett värde, men återvinning handlar om att ta vara på materialet så att det kan bli nya produkter om och om igen. Det vi inte kan återanvända eller återvinna gör bäst nytta genom energiutvinning, det vill säga att omvandlas till bränsle för exempelvis fjärrvärme och biogas.

BORABs grundvärderingar och förhållningssätt

Vårt åtagande på BORAB handlar om att lämna efter oss en hållbar plats för kommande generationer. Vi ska bemöta våra kunder och samarbetspartners med värme och ödmjukhet.

På BORAB tar vi hand om varandra inom företaget och värnar om gott kamratskap. BORAB står för jämlikhet och mångfald – här är alla välkomna oavsett bakgrund. BORABs personal är ett lag där alla är viktiga.

  • Vi är miljömedvetna, ansvarstagande och ger god service.
  • Vi erbjuder tjänster och funktioner som underlättar materialåtervinning och en miljömedveten avfallshantering för våra kunder.
  • Vi vill att människor som har kontakt med BORAB ska känna sig rätt i tiden, värdefull och att man gör skillnad.
  • Vi är glada, engagerade och proaktiva.
  • Vi har rätt kunskapsnivå, moderna tjänster och hög kundnöjdhet.