Jobba hos oss

BORAB > Om BORAB > Jobba hos oss

 

Vi söker en ÅVC-arbetare till ett längre vikariat!


Vi söker:

En anläggningsskötare, vikariat minst ett år, heltid

Arbetstid: Rullande schema där viss kvälls- och helgarbete ingår

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Sök jobbet senast: 13 februari 2019

 

BORAB är ett kommunalt bolag som ägs av Bollnäs och Ovanåkers kommuner. BORAB ansvarar för insamling, hantering, lagring och beredning av kommunernas hushållsavfall och driver avfallsanläggningen på Sävstaås i Bollnäs, samt återvinningscentralerna i Bollnäs och Edsbyn.

Vår vision är att vara våra kommuners främsta miljöambassadörer, som driver frågor rörande återvinning och miljö. Vår största utmaning ligger i den kultur som byggts upp kring vad återvinning är. Många tänker idag att återvinning är samma sak som att ge avfallet ett värde, men återvinning handlar om att ta vara på materialet så att det kan bli nya produkter om och om igen.

Vi söker nu en medarbetare som kommer att arbeta på Bollnäs återvinningscentral och ta emot privatpersoner och deras grovavfall. Är du den personen vi söker som får vara en del av vår spännande bransch och hjälpa oss att driva vårt viktiga arbete framåt?

 

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som anläggningsskötare på återvinningscentralen innebär att du finns där för kunden för att bemöta och guida dem på ett sätt som ger god service och även kunna informera om en korrekt sortering och hantering av kundens avfall. Kunden är vårt huvudfokus och vi lägger stor vikt på din sociala förmåga. Arbetet är självgående men bygger på ett bra samarbete med övrig personal i arbetslaget. Det kräver en god förmåga att kunna ta egna initiativ, att kunna vara lösningsorienterad och att samtidigt vara en bra lagspelare.


Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning. Det är en fördel om du har arbetat med kundservice och kundbemötande i ditt tidigare yrkesliv. Tjänsten kräver att du talar svenska flytande. Som person har du stor social kompetens och är serviceinriktad. Du kommer att bli en del av ett team vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Att hantera oförutsedda och stressiga situationer är någonting som är viktigt i denna tjänst.

 

Kontaktperson

Vid frågor kontakta: Elisabet Lindén, arbetsledare ÅVC

Tel (växel): 0278-255 22

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: jobb@borab.se

Sista ansökningsdag: 13 februari 2019


Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


BORAB är ett kommunalt bolag som ägs av Bollnäs och Ovanåkers kommuner. BORAB ansvarar för insamling, hantering, lagring och beredning av kommunernas hushållsavfall och driver avfallsanläggningen på Sävstaås i Bollnäs, samt återvinningscentralerna i Bollnäs och Edsbyn. Vår vision är att vara våra kommuners främsta miljöambassadörer, som driver frågor rörande återvinning och miljö. Vår största utmaning ligger i den kultur som byggts upp kring vad återvinning är. Många tänker idag att återvinning är samma sak som att ge avfallet ett värde, men återvinning handlar om att ta vara på materialet så att det kan bli nya produkter om och om igen. Det vi inte kan återanvända eller återvinna gör bäst nytta genom energiutvinning, det vill säga att omvandlas till bränsle för exempelvis fjärrvärme och biogas.

BORABs grundvärderingar och förhållningssätt

Vårt åtagande på BORAB handlar om att lämna efter oss en hållbar plats för kommande generationer. Vi ska bemöta våra kunder och samarbetspartners med värme och ödmjukhet.

På BORAB tar vi hand om varandra inom företaget och värnar om gott kamratskap. BORAB står för jämlikhet och mångfald – här är alla välkomna oavsett bakgrund. BORABs personal är ETT lag där alla är viktiga.

  • VI ÄR miljömedvetna, ansvarstagande och ger god service.
  • VI ERBJUDER tjänster och funktioner som underlättar materialåtervinning och en miljömedveten avfallshantering för våra kunder.
  • VI VILL att människor som har kontakt med BORAB ska känna sig rätt i tiden, värdefull och att man gör skillnad.
  • VI ÄR glada, engagerade och proaktiva.
  • VI HAR rätt kunskapsnivå, moderna tjänster och hög kundnöjdhet.