Jobba hos oss

BORAB > Om BORAB > Jobba hos oss

 

BORAB växer och söker nu förstärkning till vår avfallsanläggning

Anläggningsskötare / Lastbilschaufför

Som medarbetare på BORAB arbetar du för samhällsnyttan där miljöfrågor och kundnytta är de största fokusfrågorna på samtliga avdelningar inom bolaget. Vi arbetar i en bransch som är i ständig utveckling och som ställer höga krav å sina medarbetare.

Vi söker nu en ny medarbetare som kan komplettera våra drivna team av anläggningsskötare på BORAB. Tjänsten vi söker är på produktionsavdelningen och med huvuduppgift att vara chaufför till vårt lastväxlarekipage. På produktion arbetar vi med att hantera avfall vid våra upplag samt att processa och förbereda avfall till förbränning. Din roll innebär daglig lastbilskörning samt planering av transporterna, maskinkörning av hjullastare, grävmaskin, kran/krossanläggning mm. Även daglig service och underhåll av maskiner ingår i arbetsuppgifterna.

Arbetet bygger på ett bra samarbete med övrig personal på plats. Det kräver en god förmåga att kunna ta egna initiativ, vara lösningsorienterad och att samtidigt vara en god lagspelare.

Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning.

Tjänsten kräver att du har giltigt körkort för att framföra tung lastbil med tungt släp samt att du har gällande kurser/utbildningar/intyg som krävs för att framföra ekipaget på allmän väg. Du talar svenska flytande och obehindrat. Det ses som meriterande om du har viss maskinvana, genom praktiska kunskaper eller maskinförarutbildning.

Som person har du social kompetens och är serviceinriktad. Du kommer bli en del av ett team vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Att hantera oförutsedda och stressiga situationer samt att vara lösningsorienterad är också viktiga egenskaper i denna tjänst.

Tillsvidareanställning, med provanställning

Individuell lönesättning tillämpas

Övriga villkor enligt Kommunals kollektivavtal tillämpas.

 

Sysselsättningsgrad: Heltid.

Arbetstid: Rullande schema, skiftgång.

 

Tillträde: 13 maj eller enligt överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan

Den ska innehålla personligt brev och CV

Maila din ansökan till jobb@borab.se, Sista ansökningsdag 29 april 2019.

 


BORAB är ett kommunalt bolag som ägs av Bollnäs och Ovanåkers kommuner. BORAB ansvarar för insamling, hantering, lagring och beredning av kommunernas hushållsavfall och driver avfallsanläggningen på Sävstaås i Bollnäs, samt återvinningscentralerna i Bollnäs och Edsbyn. Vår vision är att vara våra kommuners främsta miljöambassadörer, som driver frågor rörande återvinning och miljö. Vår största utmaning ligger i den kultur som byggts upp kring vad återvinning är. Många tänker idag att återvinning är samma sak som att ge avfallet ett värde, men återvinning handlar om att ta vara på materialet så att det kan bli nya produkter om och om igen. Det vi inte kan återanvända eller återvinna gör bäst nytta genom energiutvinning, det vill säga att omvandlas till bränsle för exempelvis fjärrvärme och biogas.

BORABs grundvärderingar och förhållningssätt

Vårt åtagande på BORAB handlar om att lämna efter oss en hållbar plats för kommande generationer. Vi ska bemöta våra kunder och samarbetspartners med värme och ödmjukhet.

På BORAB tar vi hand om varandra inom företaget och värnar om gott kamratskap. BORAB står för jämlikhet och mångfald – här är alla välkomna oavsett bakgrund. BORABs personal är ETT lag där alla är viktiga.

  • VI ÄR miljömedvetna, ansvarstagande och ger god service.
  • VI ERBJUDER tjänster och funktioner som underlättar materialåtervinning och en miljömedveten avfallshantering för våra kunder.
  • VI VILL att människor som har kontakt med BORAB ska känna sig rätt i tiden, värdefull och att man gör skillnad.
  • VI ÄR glada, engagerade och proaktiva.
  • VI HAR rätt kunskapsnivå, moderna tjänster och hög kundnöjdhet.